Over ons

van Hittepit® tot internationaal wellness- en cosmeticabedrijf

Nature's Choice is een wellness- en cosmeticabedrijf dat naast haar eigen merken ook private label producten produceert voor grote klanten in binnen- en buitenland. 

Kersenpitkussen

Kersenpitkussen

Het begin

Nature’s Choice begon in 1994 met het op de markt brengen van de Hittepit®. De Hittepit is geïnspireerd op een eeuwenoude traditie uit Zwitserland, waar kersenpit kussens als kruik werden gebruikt. Puur natuur, heerlijk warm en niet geëvenaard door wat dan ook, maar misschien ook verloren gegaan als het niet was herontdekt. 

Hittepit

Hittepit

HET FAVORIETE WARMTEKUSSEN IN NEDERLAND

Nature’s Choice introduceerde Hittepit® als kersenpit kussen dat geschikt is om in de magnetron te verwarmen en werd zowel nationaal als internationaal een groot succes.

Badbruisbal

Badbruisbal

Innovatie

Het assortiment breidde zich daarna uit met andere natuurlijke producten, zoals boekweitkussens, lijnzaadkussens en kruidenbadthee. Het volgende creatieve idee was de ontwikkeling van een badbruisbal. Dit was ook de basis om een eigen fabriek te beginnen voor cosmetica.

groei

groei

nationaal en internationaal

Inmiddels is Nature’s choice uitgegroeid tot een internationaal opererend wellness- en cosmeticabedrijf dat naast eigen merken ook private label producten produceert voor grote klanten in binnen- en buitenland.