Over ons

van Hittepit® tot internationaal wellness- en cosmeticabedrijf

Nature's choice is een wellness- en cosmeticabedrijf dat naast eigen merken ook private label producten produceert voor grote klanten in binnen- en buitenland.

Kersenpitkussen

Kersenpitkussen

Het begin

Nature’s choice begon in 1994 met het op de markt brengen van de Hittepit®. Directeur Rian van Velzen-Bastiaansen raakte tijdens een vakantie in Zwitserland geïnspireerd door een verwarmbaar kersenpitkussentje dat door de grootmoeder van de hoteleigenaar zelf was gemaakt. Puur natuur, heerlijk warm en niet geëvenaard door wat dan ook, maar misschien ook verloren gegaan als het niet was herontdekt.

Hittepit

Hittepit

HET FAVORIETE WARMTEKUSSEN IN NEDERLAND

Eenmaal terug in Nederland begon Rian samen met haar familie met het naaien van kersenpitkussens en de lancering van de Hittepit® was een feit. Het was een enorm succes.

Badbruisbal

Badbruisbal

Innovatie

Het assortiment breidde zich daarna uit met andere natuurlijke producten, zoals boekweitkussens, lijnzaadkussens en kruidenbadthee. Het volgende creatieve idee was de ontwikkeling van een badbruisbal. Dit was ook de basis om een eigen fabriek te beginnen voor cosmetica.

groei

groei

nationaal en internationaal

Inmiddels is Nature’s choice uitgegroeid tot een internationaal opererend wellness- en cosmeticabedrijf dat naast eigen merken ook private label producten produceert voor grote klanten in binnen- en buitenland.

Treets

Treets

Traditions

Nature's choice lanceert Treets Traditions. Vijf productlijnen gebaseerd op eeuwenoude kennis en tradities van lichaamsverzorging voor een dagelijks moment van luxe en verwennerij.

Contact

Nature's Choice

Penningweg 44
4879 AG  Etten-Leur
Nederland

T +31(0)76 543 0999
F +31(0)76 542 2114

E info@natures-choice.nl