Treets Wellbeing

rediscover caring traditions

Onze oerouders slikten geen medicijnen en hadden geen potje dagcrème. Wat ze wel hadden was kennis van de heilzame en geneeskrachtige werking van de natuur en de tradities van verzorgen.

Treets Wellbeing

Geniet van ultieme ontspanning en comfort met de producten van Treets. In onze Ontspanning collectie vind je onder andere warmtekussens en warmtesokken. Producten om na een lange werkdag heerlijk tot rust te komen of die je lekker warm houden op koude winterdagen. Zo helpen onze Hittepit® kussens je om stijve en pijnlijke spieren te ontspannen en bieden ze verlichting bij diverse pijnklachten. Maar ook onze warmtesokken zijn een aangename bron van warmte waarmee je voeten lekker warm blijven. Heerlijk voor op de bank of in bed!

 

Treets

Treets

Rediscover Caring Traditions

Treets heeft als missie om wereldwijd op zoek te gaan naar de waardevolle kennis en tradities op het gebied van lichaamsverzorging. Door deze eeuwenoude tradities te verrijken met de kennis van nu, zorgt Treets ervoor dat deze bereikbaar worden voor iedereen. Treets wil de mensen deze tradities laten herontdekken, zodat ze niet vergeten worden en in leven blijven.

Contact

Nature's Choice

Kantoor A.2.05
Almystraat 14
5061PA Oisterwijk

The Netherlands

E info@natures-choice.nl